
Always be eager to practise hospitality
Rajčatový Quishe
. . .
Tento recept mne naprosto ohromil, poprvé jsem ho ochutnala v jedné restauraci v Praze, a měla jsem po návratu domů na něj tak obrovskou chuť, že jsem si ho musela udělat také :-D
Cestou domů jsem si koupila - lněná semínka, kešu, sezamová semínka a bio sušená rajčátka.
Tento úžasný pokrm se hodí k obědu-k večeři, no jednoduše jsem si ho zamilovala na tolik, že bych ho jedla pořád. Miluji rajčátka.
Teď už k receptu;
Na "těsto" základ našeho quishe budeme potřebovat;
-
lněná semínka okolo 100g
-
kešu 90g
-
sezamová semínka, slunečnicová semínka od každého malou hrstičku
-
sůl
-
voda dle potřeby
-
česnek malý stroužek
Všechny ingredience smíchejte a rozmixujte, dokud Vám nevznikne tužší hmota. Poté naplňte formičku-tvořítko do 1/2 a dejte do lednice alespoň na 4 hodinky.
Pak už stačí jen vzít rajčátka, omýt je, nakrájet a přidat sušené bio rajčátka, promíchat a přidat do formičky. Výsledek mi přijde skvelý! :-)
Dobrú chuť :-)
