Always be eager to practise hospitality


Rajčatový Quishe

. . . 

Tento recept mne naprosto ohromil, poprvé jsem ho ochutnala v jedné restauraci v Praze, a měla jsem po návratu domů na něj tak obrovskou chuť, že jsem si ho musela udělat také :-D

Cestou domů jsem si koupila - lněná semínka, kešu, sezamová semínka a bio sušená rajčátka.

Tento úžasný pokrm se hodí k obědu-k večeři, no jednoduše jsem si ho zamilovala na tolik, že bych ho jedla pořád. Miluji rajčátka.

Teď už k receptu;

Na "těsto" základ našeho quishe budeme potřebovat;

  • lněná semínka     okolo 100g

  • kešu                                  90g 

  • sezamová semínka, slunečnicová semínka od každého malou hrstičku

  • sůl

  • voda dle potřeby

  • česnek malý stroužek

Všechny ingredience smíchejte a rozmixujte, dokud Vám nevznikne tužší hmota. Poté naplňte formičku-tvořítko do 1/2 a dejte do lednice alespoň na 4 hodinky.

 

Pak už stačí jen vzít rajčátka, omýt je, nakrájet a přidat sušené bio rajčátka, promíchat a přidat do formičky. Výsledek mi přijde skvelý! :-)

Dobrú chuť :-)

 

 




Vytvořte si webové stránky zdarma! Webnode