
Always be eager to practise hospitality
Polentová placka s rajčatovým concassé a kukuřicovo-mangovým pyré (VEGAN)
Ahojte všichni, takže dnes Vám přináším uplně zbrusu nový receptík s polentou. Už dlho jsem se chystala ji udělat, ale co si vzpomínám naposledy co jsem ji dělala spolu s jedním skvělým kuchařem nejmenovaným (Vítek), nedopadlo nám to zrovna nejlépe. Polenta se nám trhala měla špatnou texturu a po větším množství se mi z ní zvedal žaludek :D No jo, chybama se člověk učí. S čistým svědomím Vám můžu říct, že tahle polenta je úúžasná! :-)
Mňam,.. Jinak tento receptík vnikl opět v mé hlavě a také ze zbylé uvařené polenty co mi zbyla. Původně jsem dělala grilovanou, a nakonec zbylo plno odřezků a já nevěděla co s tím, tak mě napadlo toto. Tak a teď už k receptu moji zlatí.
PS:Poslední dobou mám hrozné nutkání vytvářet jídla, která nejsou zrovna jednoduchá. A tady je další výzva polentová :-D :-)
_ _ _ _ _ _ __ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
250g bio kukuřičné polenty
1.2l vody
sůl
140g chery rajčátka
nakládaný zelený pepř
oregáno a bazalka - čerstvá
česnek stroužek
1/2 zralého manga
kukuřice tak 3 pol. lžíce
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ __ _
DONE :-)

Anketa
Chcete více VEGANských receptů?
úžasné, učitě
(2)
Ano protože moc kuchařů ani neví jak uvařit pro vegana
(3)
Ne
(4)
Celkový počet hlasů: 13