Always be eager to practise hospitality


Těstoviny - PASTA

Než se dostaneme k receptům z pasty, nebo-li těstovin ukážu Vám jak jednotlivé těstoviny vypadají, protože až si je budete chtít udělat, musíte vědět jak přeci vypadají :)

Tenhle typ učení se při vaření - kuchaření" podceňuje.. kolikrát jsem v kuchyni taky nevěděla, a musím říct.. trapas :D Určitě je užitečné vědět co je co.

 

Jak jistě víte, je několik druhů těstovin. Jsou například: Celozrnné, vaječné, bezvaječné, domácí a dělají se plněné a neplněné.

Plněné:

1)Ravioli

Plní se masem, špenátem, vlastně čímkoliv hlavně né muškátovým ořechem!

Muškát se dává pouze ve stopovém množství do těsta tak, že nejde skoro cítit :)

 

Tortellini

Cannnelloni

opět plněné špenátem, masem, směsí sýrů, dle chuti

Při dělání těchto cannellonu NEZAPOMEŃTE je před zapečením

polít potřít silnou vrstvou (Bešamelu) nebo nějaké tomatové omáčky.

Pokrm nesmí být suchý!

Nezapomeňte :)

 

 


Anketa

Chutají Vám tyto těstoviny?

Ano moc, dělám je i domácí
(4)
40%

Občas si dám, ale nic mi to neříká
(4)
40%

Nechutnají mi
(2)
20%

Celkový počet hlasů: 10