Always be eager to practise hospitality
Těstoviny - PASTA
Než se dostaneme k receptům z pasty, nebo-li těstovin ukážu Vám jak jednotlivé těstoviny vypadají, protože až si je budete chtít udělat, musíte vědět jak přeci vypadají :)
Tenhle typ učení se při vaření - kuchaření" podceňuje.. kolikrát jsem v kuchyni taky nevěděla, a musím říct.. trapas :D Určitě je užitečné vědět co je co.
Jak jistě víte, je několik druhů těstovin. Jsou například: Celozrnné, vaječné, bezvaječné, domácí a dělají se plněné a neplněné.
Plněné:
1)Ravioli
Plní se masem, špenátem, vlastně čímkoliv hlavně né muškátovým ořechem!
Muškát se dává pouze ve stopovém množství do těsta tak, že nejde skoro cítit :)
Tortellini
Cannnelloni
opět plněné špenátem, masem, směsí sýrů, dle chuti
Při dělání těchto cannellonu NEZAPOMEŃTE je před zapečením
polít potřít silnou vrstvou (Bešamelu) nebo nějaké tomatové omáčky.
Pokrm nesmí být suchý!
Nezapomeňte :)
Anketa
Chutají Vám tyto těstoviny?
Ano moc, dělám je i domácí
(4)
Občas si dám, ale nic mi to neříká
(4)
Nechutnají mi
(2)
Celkový počet hlasů: 10