
Always be eager to practise hospitality
Italská Acquacotta
Nejekejte se názvu moji Čtenáři
Tohle je tradiční Italská polévka, ( pochází z Toskánska), je hustá a pikantní. Připravuje se ze zeleniny (rajčata bez tekutiny, celer, mrkev atd.) a sušených hub. Nahoru se pro ozdobu i chuť dodává vařené vejce.
Recept je nasprosto jednoduchý :)
Zde na 2 fotografiích máme dva různé typy jak se dá tato polévka udělat..
- VLEVO je více pikantní s toustem a navrchu vejce.
- VPRAVO je polévka uplně stejná ale někdo ji podléval vývarem ze (zeleniny použité v této polévce-řapíkatý celer, houby).
Tato Vyjímečná polévka skrývá hodně tajemství, jak udělat pravou ACQUACOTTA polévku ? To je tajemstvím, každý ji dělá jinak, jiným způsobem.
:)
Anketa
Zkusíte tuto polévku udělat?
Ano zkusím, je to něco nového
(5)
Určitě ano
(5)
Ne, mám radši české polévky
(4)
Celkový počet hlasů: 14