Always be eager to practise hospitality


New Orleans Pork (vepřová panenka)

Tento recept je inspirován městem New Orleans :-) Vymyslela jsem si ho, ale chutě ladí naprosto geniálně! Vyzkoušejte! :-)

Co budeme potřebovat;

Vepřová panenská svíčková

na marinádu (kečup, chilli, med)

1 granátové jablíčko

500g rýže

1 červená paprika, 1 cibule

500g rýže

 

Začněme; 1. Nejdříve si uvaříme rýži podle návodu, každopádně z ní nesmíte mít rýžovou kaši a nesmí být rozvařená takže opatrně :-)

Na mírném plameni vařte bez míchání do měkka.

2.Mezitím si nakrájíme papriku a cibulku na mini kostičky, které potom na olivovém oleji na pánvy orestujeme, přidáme římský kmín, fenykl. semínka, červenou papriku a osolíme. Dáme stranou a připravíme si maso.

3.Očištenou panenskou svíčkovou necháme vcelku a potřeme oliovým olejem, poté kořeníme solí, pepřem o potřeme trochou kečupu.

Opečeme zprudka na rozpálené pánvi ze všech stran, v mističce si uděláme marinádu z kečupu, medu, chilli a pak potřeme na vršek masa. Poté dáme dopéct do vyhřáté trouby na 180° a pečeme 10-12min. Dobrou chuť! :-)

 


Anketa

Máte rádi panenku?

Ano, i tento recept zkusím, boží
(3)
38%

Ano ale nekupuji ji, je drahá
(2)
25%

Nejedl/a jsem ji
(2)
25%

Nejím maso
(1)
13%

Celkový počet hlasů: 8