Always be eager to practise hospitality
New Orleans Pork (vepřová panenka)
Tento recept je inspirován městem New Orleans :-) Vymyslela jsem si ho, ale chutě ladí naprosto geniálně! Vyzkoušejte! :-)
Co budeme potřebovat;
Vepřová panenská svíčková
na marinádu (kečup, chilli, med)
1 granátové jablíčko
500g rýže
1 červená paprika, 1 cibule
500g rýže
Začněme; 1. Nejdříve si uvaříme rýži podle návodu, každopádně z ní nesmíte mít rýžovou kaši a nesmí být rozvařená takže opatrně :-)
Na mírném plameni vařte bez míchání do měkka.
2.Mezitím si nakrájíme papriku a cibulku na mini kostičky, které potom na olivovém oleji na pánvy orestujeme, přidáme římský kmín, fenykl. semínka, červenou papriku a osolíme. Dáme stranou a připravíme si maso.
3.Očištenou panenskou svíčkovou necháme vcelku a potřeme oliovým olejem, poté kořeníme solí, pepřem o potřeme trochou kečupu.
Opečeme zprudka na rozpálené pánvi ze všech stran, v mističce si uděláme marinádu z kečupu, medu, chilli a pak potřeme na vršek masa. Poté dáme dopéct do vyhřáté trouby na 180° a pečeme 10-12min. Dobrou chuť! :-)
Anketa
Máte rádi panenku?
Ano, i tento recept zkusím, boží
(3)
Ano ale nekupuji ji, je drahá
(2)
Nejedl/a jsem ji
(2)
Nejím maso
(1)
Celkový počet hlasů: 8