
Always be eager to practise hospitality
Moje medové Tagliatelle ®
Tento recept vznikl opět z mé kreativity, už mne unavovalo pořád na těstoviny dávat parmazán. Tak jsem to vyřešila po svém, zdravějším a jiným způsobem :-) Řekla jsem si, že budu zkoušet vařit a kombinovat různé chuti a když to vyjde, budu Vám sem dávat recepty :-) A tak jsem si koupila medový kozí sýr, vím že většinu lidí moc nenadchne, ale jestli jste ještě neměli tento medový určitě ho vyzkoušejte, v kombinaci se slaným! Paráda!
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ __ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
A teď k receptu, budete potřebovat; (4 osoby)
. . . .
- 400g těstovin tagliatelle (domácí)
- 3-4 rajčata
- 2 stroužky česneku
- olivový olej
- koření - šalvěj, rozmarýn, sůl
- pár plátků parmské šunky
- 1dlc smetany
. . . .
- Nejprve si dejte vařit vodu na těstoviny, kterou dobře osolíte. Musí být slaná jako moře :-) Až se začne vařit voda
- Začněte krájet suroviny na nudličky a orestujte na olivovém oleji
- Vhoďte těstoviny a vařte na al dente, jestli zkazíte těstoviny nic se neděje, začněte znovu, protože není nic ošklivějšího než rozvařené těstoviny, vážně.
- Poté uvařené těstoviny vmíchejte k orestované a okořeněné směsi a promíchejte, nalijte trošku smetany a nakonec nastrouhejte kozí sýr. Promíchejte a ihned podávejte.