Always be eager to practise hospitality


Moje medové Tagliatelle ®

Tento recept vznikl opět z mé kreativity, už mne unavovalo pořád na těstoviny dávat parmazán. Tak jsem to vyřešila po svém, zdravějším a jiným způsobem :-) Řekla jsem si, že budu zkoušet vařit a kombinovat různé chuti a když to vyjde, budu Vám sem dávat recepty :-) A tak jsem si koupila medový kozí sýr, vím že většinu lidí moc nenadchne, ale jestli jste ještě neměli tento medový určitě ho vyzkoušejte, v kombinaci se slaným! Paráda!

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _  _ _ _ _ _ _  _ _ _  _ _ _  _  _ _ _  _ _  __ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

A teď k receptu, budete potřebovat; (4 osoby)

. . . .

  • 400g těstovin tagliatelle (domácí)
  • 3-4 rajčata
  • 2 stroužky česneku
  • olivový olej
  • koření - šalvěj, rozmarýn, sůl
  • pár plátků parmské šunky
  • 1dlc smetany

. . . .

  1. Nejprve si dejte vařit vodu na těstoviny, kterou dobře osolíte. Musí být slaná jako moře :-) Až se začne vařit voda
  2. Začněte krájet suroviny na nudličky a orestujte na olivovém oleji
  3. Vhoďte těstoviny a vařte na al dente, jestli zkazíte těstoviny nic se neděje, začněte znovu, protože není nic ošklivějšího než rozvařené těstoviny, vážně.
  4. Poté uvařené těstoviny vmíchejte k orestované a okořeněné směsi a promíchejte, nalijte trošku smetany a nakonec nastrouhejte kozí sýr. Promíchejte a ihned podávejte.