
Always be eager to practise hospitality
Francouzký obrácený koláč
Co budete potřebovat?
0.5 kg rajčat
sůl, pepř, med
listové těsto
strouhanka
1 vejce
Začneme tím, že na olivovém oleji orestujeme rajčata, osolíme je,
opepříme a přidáme trochu medu. Přisypeme strouhanku a NEMÍCHÁME! Všechno se mezitím hezky spojí!
Finta je v tom, že tento koláč se dělá v pánvi ve které máme směs rajčat a koření-navrch koláče vložíme připravené-vyválené těsto a potřeme naše listové těsto jedním vejcem. (pro barvu a křupavost)
Pánvičku vezmeme a dáme ji takhle do trouby na 150° na 15 min péct.
Po upečení našeho slaného koláče už zbývá jen koláč otočit na druhou stranu, kde jsme měli ty rajčátka :)
Udělejte to takhle;
Vezměte si talíř a přiklopte ho, nad dřezem rychlým, ale opatrným pohybem koláč otočte a doufejte že se Vám to povedlo, protože téhle mňamky by bylo obrouvská škoda
Výsledek :) Posypte koláč bazalkou a podávejte :)
Bon Apetite