Always be eager to practise hospitality


Bramborovo-riccotové gnocci s parmazánovou pěnou

Receptík vhodný pro dietky :-D
Tento recept jsem již vařila, ale jak mě jistě znáte nevařím 2x to stejné, takže jsem si receptík vylepšila a teď je uplně dokonalý.
Jiná technika, obohacený recept o pár surovin a výsledek? Skvělý!
 
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 
Ingredience co budete potřebovat;
  • 2 velké brambory
  • riccota kelímek 200g
  • 1 vejce
  • polohrubá mouka dle potřeby
  • bazalka čerstvá
  • sůl, pepř
  • olivový olej extra virgine
  • smetana ke šlehání
  • parmazám

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _  _ _ _ _ _ 

Postup;

Brambory dáme péct do trouby na 180°c na malém množství tuku, pečeme cca 25min. dokud nebudou brambory měkké.

Poté rozkrojíme v půlce vydlabeme a prolisujeme. Poté smícháme s riccotou, přidáme mouku dle potřeby a jedno vejce. Zpracujeme a poté vyválíme a nakrájíme pomoučněným nožem (nebude se lepit k těstu), vytvoříme gnocci, a dáme vařit do vroucí osolené vody. Až vyplavou na povrch necháme je ještě 2 minutky

 


Vytvořte si webové stránky zdarma! Webnode