Always be eager to practise hospitality


Vacherin s omáčkou z ovoce

Na vacheriny potřebujeme: (zhruba 30 pusinek)

3 bílky

200g cukru krupice

1 lžíce vanilkového pudinku

 

Bílky vyšleháme, poté k nim přidáme cukr a pomalu přisypeme vanilkový pudink.

Vzniklou vyšlehanou směs poznáte tak, že když ji nakloníte nevypadne vám na zem

Směs naplníte do cukrářského sáčku a na plech vyložený pečíčím papírem tvoříme tkz. "pusinky".

Pečeme při 90°C, jednu hodinu

Tento recept zaručuje měkký vnitřek! :) udělejte si tento recept a zuručeně potěšíte malé i dospělé jedince :)

 

Na omáčku si připravíme:

1 kiwi

Jahody (čerstvé lepší)

Mandarinky

 

Z tohoto ovoce uděláme tkz. redukci, (zahřejeme ovoce a přidáme 2 lžíce cukru) poté přidáme k vychladlým krásným, chutným vacherinám :)

 

Sladké pusinky se skvěle doplňují se sladko-kyselým ovocem.

Bon Apetite :)

 


Anketa

Zkusíte tento recept?

Ano, zní lákavě
(5)
33%

Už jsem ho zkoušel/a, vynikající
(4)
27%

Už jsem ho zkoušel/a, nechutnal mi
(6)
40%

Celkový počet hlasů: 15



Vytvořte si webové stránky zdarma! Webnode