
Always be eager to practise hospitality
Vacherin s omáčkou z ovoce
Na vacheriny potřebujeme: (zhruba 30 pusinek)
3 bílky
200g cukru krupice
1 lžíce vanilkového pudinku
Bílky vyšleháme, poté k nim přidáme cukr a pomalu přisypeme vanilkový pudink.
Vzniklou vyšlehanou směs poznáte tak, že když ji nakloníte nevypadne vám na zem
Směs naplníte do cukrářského sáčku a na plech vyložený pečíčím papírem tvoříme tkz. "pusinky".
Pečeme při 90°C, jednu hodinu
Tento recept zaručuje měkký vnitřek! :) udělejte si tento recept a zuručeně potěšíte malé i dospělé jedince :)
Na omáčku si připravíme:
1 kiwi
Jahody (čerstvé lepší)
Mandarinky
Z tohoto ovoce uděláme tkz. redukci, (zahřejeme ovoce a přidáme 2 lžíce cukru) poté přidáme k vychladlým krásným, chutným vacherinám :)
Sladké pusinky se skvěle doplňují se sladko-kyselým ovocem.
Bon Apetite :)
Anketa
Zkusíte tento recept?
Ano, zní lákavě
(5)
Už jsem ho zkoušel/a, vynikající
(4)
Už jsem ho zkoušel/a, nechutnal mi
(6)
Celkový počet hlasů: 15