Always be eager to practise hospitality


Torte di Cioccolata

100g klidně i 110g čokolády na vaření

100g cukr krupice

100g polohr.mouky

2 vejce

125g másla

 

Tenhle recept mi vyšel na 10 kousků větších kousků!

 

  1. Ve vodní lázni rozehřejeme máslo a čokoládu. Mícháme.
  2. Až bude vše rozpuštěno, budeme pomalinku přimíchávat mouku a cukr, po té máme 2 vejce, která jsme si v hrnku rozmíchali
  3. NEPŘILÍVÁME DO SMĚSY TEPLÉ..přimícháte vejce až po té co hrnec se směsí odstavíte > čokoláda nebude teplá, po té přimíchejte vejce a rozmíchejte.

Troubu předehřejeme na 200°. Směs najileme do vymazané formy a vložíme do vyhřáte trouby ztlumíte troubu na 180° a pečeme 20-22 minut.

 

Doporučení-Rada: Pro milovníky čokolády je to úžasný dezert, pro ty co si chtějí zpestřit a osvěžit chuť doporučuji udělat nějaký ovocný přeliv.

Já jsem zvolila jahodový smíchala jsem ho stroškou cukrem a ona se udělala z toho taková štáva. Vynikající! :)

 

 

Anketa

Líbí se Vám tento tradiční Italský dezert?

Ano, a je vynikající!!!
(3)
33%

Zkoušel/a jsem ho, dělám ho už pořád
(2)
22%

Ne, nemám rád/a čokoládu
(2)
22%

Ne
(2)
22%

Celkový počet hlasů: 9



Vytvořte si web zdarma! Webnode