
Always be eager to practise hospitality
Torte di Cioccolata
100g klidně i 110g čokolády na vaření
100g cukr krupice
100g polohr.mouky
2 vejce
125g másla
Tenhle recept mi vyšel na 10 kousků větších kousků!
- Ve vodní lázni rozehřejeme máslo a čokoládu. Mícháme.
- Až bude vše rozpuštěno, budeme pomalinku přimíchávat mouku a cukr, po té máme 2 vejce, která jsme si v hrnku rozmíchali
- NEPŘILÍVÁME DO SMĚSY TEPLÉ..přimícháte vejce až po té co hrnec se směsí odstavíte > čokoláda nebude teplá, po té přimíchejte vejce a rozmíchejte.
Troubu předehřejeme na 200°. Směs najileme do vymazané formy a vložíme do vyhřáte trouby ztlumíte troubu na 180° a pečeme 20-22 minut.
Doporučení-Rada: Pro milovníky čokolády je to úžasný dezert, pro ty co si chtějí zpestřit a osvěžit chuť doporučuji udělat nějaký ovocný přeliv.
Já jsem zvolila jahodový smíchala jsem ho stroškou cukrem a ona se udělala z toho taková štáva. Vynikající! :)
Anketa
Líbí se Vám tento tradiční Italský dezert?
Zkoušel/a jsem ho, dělám ho už pořád
(2)
Ne
(2)
Celkový počet hlasů: 9