
Always be eager to practise hospitality
American Brownies
American Brownies
Jak se dělá? A Co to vlastně je?
Brownies už z názvu pochází z Ameriky, kde ho začali prvně dělat. Jde o to že těsto je tmavé barvy a je to sladší a máslový moučník. Výborný ke kávě. Můžete být i kreativní..kdo nemá rád kakao, může ho udělat z vanilkového cukru.
Na tomto moučníku je úžasné že není nákladný a je to pochoutka, k Brownies si můžete dát ovoce, navrch posypat čokoládou,zmrzlinou, můžete si s ním vyhrát.
Takže já jsem byla kreativní a chuť Brownies to nějak nezměnilo.. Udělala jsem ho vanilkový!
INGREDIENCE
100g hery (máslové)
1/4 hrnku cukru
100g polohrubé mouky
2-3 vejce
špetka soli
1 vanilkový cukr
mohou se přidat (nasekané na jemno vlašské ořechy)
!!! Pečte v hlubší formě vymazanou máslem.
Vložte do vyhřáte trouby a pečte na 175° po dobu 24-29 min. Pečlivě hlídejte moučník.
Když ho přepečete bude tvrdý, ale když se povede a vychytnete dobu, bude naprosto úžasný.
Podávejte např. s banánem a čokoládou, nebo jen čokoládou navrchu, anebo dejte vedle moučníku kopeček nějaké chutné zmrzliny.
Bon Apetite