Always be eager to practise hospitality


American Brownies

American Brownies

Jak se dělá? A Co to vlastně je?

Brownies už z názvu pochází z Ameriky, kde ho začali prvně dělat. Jde o to že těsto je tmavé barvy a je to sladší a máslový moučník. Výborný ke kávě. Můžete být i kreativní..kdo nemá rád kakao, může ho udělat z vanilkového cukru.

Na tomto moučníku je úžasné že není nákladný a je to pochoutka, k Brownies si můžete dát ovoce, navrch posypat čokoládou,zmrzlinou, můžete si s ním vyhrát.

 

Takže já jsem byla kreativní a chuť Brownies to nějak nezměnilo.. Udělala jsem ho vanilkový!

INGREDIENCE

100g hery (máslové)

1/4 hrnku cukru

100g polohrubé mouky

2-3 vejce

špetka soli

1 vanilkový cukr

mohou se přidat (nasekané na jemno vlašské ořechy)

!!! Pečte v hlubší formě vymazanou máslem.

Vložte do vyhřáte trouby a pečte na 175° po dobu 24-29 min. Pečlivě hlídejte moučník.

Když ho přepečete bude tvrdý, ale když se povede a vychytnete dobu, bude naprosto úžasný.

Podávejte např. s banánem a čokoládou, nebo jen čokoládou navrchu, anebo dejte vedle moučníku kopeček nějaké chutné zmrzliny.

                                                                            Bon Apetite