
Always be eager to practise hospitality
Obalovací směsy
Jako 1. bych chtěla zmínit, že jde obalovat nejen v našem oblíbeném "Trojobalu"...(vejce, vajíčko-mléko, mouka).
V čem tedy obalovat? Ptáte se..
1. Japonská směs
Tempurako
Například obalovací směs z Japonska.. Co se v ní obaluje?
Prakticky všechno, vepřové, krevetky, mořské plody (to jsem dělala dnes),. Důležité je!!!
Směs rozmíháváme v předem připravené vodě, NIKDY ne neopak.
2. další směs z japonska..
PANKO
Strouhanka Panko dává při smažení masa nebo zeleniny velkolepý výsledek. Vzhledem k velkým kouskům ve strouhance se vytvoří těsto, které je srovnatelné s corn flakes. Strouhanka je vyrobena z pšeničné mouky, droždí, tuku na smažení, soli a glukózy. Má konzistenci jako francouzské Mie de Pain, kde se zpracovává jen bílý vnitřek chleba a kůrka není do strouhanky namleta.