Always be eager to practise hospitality


Obalovací směsy

Jako 1. bych chtěla zmínit, že jde obalovat nejen v našem oblíbeném "Trojobalu"...(vejce, vajíčko-mléko, mouka).

V čem tedy obalovat? Ptáte se..

1. Japonská směs 

Tempurako

Například obalovací směs z Japonska.. Co se v ní obaluje?

Prakticky všechno, vepřové, krevetky, mořské plody (to jsem dělala dnes),. Důležité je!!!

Směs rozmíháváme v předem připravené vodě, NIKDY ne neopak.

 

2. další směs z japonska..

PANKO

Strouhanka Panko dává při smažení masa nebo zeleniny velkolepý výsledek. Vzhledem k velkým kouskům ve strouhance se vytvoří těsto, které je srovnatelné s corn flakes. Strouhanka je vyrobena z pšeničné mouky, droždí, tuku na smažení, soli a glukózy. Má konzistenci jako francouzské Mie de Pain, kde se zpracovává jen bílý vnitřek chleba a kůrka není do strouhanky namleta.

Panko strouhanka - hrubá strouhanka (Mie de Pain), 1 kg

 



Vytvořte si web zdarma! Webnode