
Always be eager to practise hospitality
Jak poznáme ?
Zde Vám představím pát mých praktik "jak co poznat".
Je to jednuduché, ale třeba se Vám jedna z těchto metod zalíbí, anebo bude pro Vás nová a naučíte se i používat do konce svého života.
Přišla jsem na jednu takovou metodu! Budeme jí říkat "stupeň propečenosti u masa"
1. Stupeň propečenosti u masa
Jak poznáme dobře upečené maso, jak poznáme že je přepečené, anebo neupečené?
Tato metoda Vám jistě pomůže.
Na ruce si spojte palec a ukazováček, sáhněte si na maso pod palcem.. jaké je? Takové syrové, a tvarovací. Tak takové bude i Vaše maso v troubě.
Dále.. spojte palec s prostředníčkem.. jaké je maso? Středně propečené
malíček znamená samozřejmě maso přepečené ;) snad se Vám tahle technika líbila :)