Always be eager to practise hospitality


Jak poznáme ?

Zde Vám představím pát mých praktik "jak co poznat".

Je to jednuduché, ale třeba se Vám jedna z těchto metod zalíbí, anebo bude pro Vás nová a naučíte se i používat do konce svého života. 

Přišla jsem na jednu takovou metodu! Budeme jí říkat "stupeň propečenosti u masa"

1. Stupeň propečenosti u masa

Jak poznáme dobře upečené maso, jak poznáme že je přepečené, anebo neupečené?

Tato metoda Vám jistě pomůže.

Na ruce si spojte palec a ukazováček, sáhněte si na maso pod palcem.. jaké je? Takové syrové, a tvarovací. Tak takové bude i Vaše maso v troubě.

Dále.. spojte palec s prostředníčkem.. jaké je maso? Středně propečené

malíček znamená samozřejmě maso přepečené ;) snad se Vám tahle technika líbila :)

 

 



Vytvořte si webové stránky zdarma! Webnode