Always be eager to practise hospitality
Vejce
"Na správně udělaném vejci se pozná technická zručnost každého kuchaře".
Určitě víte co je vejce natvrdo, určitě znáte tkz. volské oko, omeletu, ale děláte ty vejce vlastně správně?
Tyto vejce jsou docela jednoduché, ale co třeba pošírované vejce, vejce benedikt-ztracené a vejce sázené?
Na tyhle vejce už potřebujete jakou-si technickou zručnost.
Předtavím Vám je postupně :)
Toto je vejce natvrdo
Tohle je vejce na hliličku jako malá jsem je zbožnovala, fascinovalo mě jak maminka vždycky vychytala dobu tak, že byli tak správně udělaná.
Omeleta
Ztracené vejce
takhle se vaří vejce ztracené, buď můžete vařit ve vodním víru anebo vejce spolu s kořením zabalit do folie a vařit ve folii :)
Vejce Benedikt
Anketa
Pomohl Vám tento článek něco pochopit?
Ano, teď už konečněchápu, co je co
(1)
Ano
(2)
Ne
(2)
Celkový počet hlasů: 5