
Always be eager to practise hospitality
Pokračování v kuchařské kariéře, aneb jak to bylo po přistěhování s mým vařením?
Bylo to uplně jasné, že NEzkončím! :)
Věděla jsem že to nikdy nevzdám a budu pokračovat a rozvíjet se.. Nebylo to jednoduché, musela jsem dřít a vzdělávat se až 16hodin denně,abych zvládla dorovnávací zkoušky a úspěně mě přijali na SŠ do Prahy.
Velký krok, já vím.
Jestli to stálo za to? Učení se 16-17hodin denně, nespavost, pracování na sobě?
Rozhodně stálo!
Plním si sen každým dnem. Díky tomu že jsem úspěšně složila zkoušky teoretické i praktické u oboru vaření a gastronomie jsem se dostala do mého vysněného hotelu.
Poprvé, když jsem projížděla kolem jsem ji říkala a cítila.. To je on, srdce mi bušilo rychleji. Můj sen a já vedle něj projíždím.. Ale říkala jsem si, nestačí mi se na něj jen dívat.. Chci tam dělat!! Chci tam mít praxi.
Chtěla jsem to moc, ani jeden den jsem se nesnažila polevit ve svém usílí!
Zvládla jsem to, praxi mi přidělili právě v tomto hotelu!!!!! :)) úspěch, štěstí, hodně možností.! To jsem cítila. A především Vděčnost za to, že tam mohu pracovat.!
Hned 1.den jsem zůstala dýl :)
dokonce jsem pracovala s naším Šéfkuchařem a pak jsem jím byla oslovena a chtěl, abych tam chodila i mimo praxi.. děkuji za nabídku! :) řekl mi, že jsem šikovná a že je rád že jsem právě v tomto hotelu.
Děkujuuuu!
Co jsem dělala 1. den..? Byla jsem na studené kuchyni ale i na velké kuchyni kde se vaří na objednávky. :)) Měla jsem velkou radost, tam se začátečníci nedostanou.. možná jen poslední ročníky (3.ročník) což já nejsem.
Děkujiiii!!!
Všiměte si jak jsem moc vděčná! :)
Nikdy nepřestávejte dělat a věřit ve vaše sny!!! :)))))
Ericca :)